De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 28-11-2019

28-11-2019
  • Aan tafel zitten Khalid Sinouh, voetbalanalist en voormalig keeper, en Suleyman, Marouane, Ibrahim, Sami, Aziz en Safouan over het genie Hakim Ziyech.
     
  • Racisme domineerde het nieuws de afgelopen weken. De tegenstellingen lijken groter dan ooit. Glennis Grace besloot een ode aan de empathie te schrijven: Empathy!
     
  • Vanavond is de eerste aflevering van de nieuwe docu-serie van Tygo Gernandt: 'Tygo in de pychiatrie'. Hij zit aan tafel met Jason, die zoveel stoornissen heeft dat hij in de psychiatrie tussen wal en schip valt.
     
  • Jett Rebel stond op alle grote festivals van Nederland. De festivalshows van afgelopen zomer brengt hij uit op zijn nieuwe album dat vanavond online komt: 'Live Forever'. 
     
  • Antoinnette Scheulderman is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.