De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 14-10-2019

14-10-2019

•De ene na de andere provincie is vandaag gezwicht voor het boerenprotest tegen nieuwe stikstofregels. De provinciebesturen van Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland hebben hun eerder genomen stikstofmaatregelen ingetrokken. In Groningen wil het bestuur daar nog niet aan, wat tot geweld bij het boerenprotest leidde. Boer Erik Luiten zit aan tafel.

 

•Het was een geweldig sportweekend! Simone Biles haalde op het WK turnen haar 25ste WK-medaille. Kipchoge rende de marathon onder de twee uur en Bauke Mollema de Ronde van Lombardije. Aan tafel: Dolf Jansen, Hennie Kuiper en Céline van Gerner.

 

•Morgen verschijnt het boek 'Catch & Kill' van Ronan Farrow over de MeToo-onthullingen in de zaak Weinstein. Eelco Bosch van Rosenthal is net terug uit Amerika waar hij voor Nieuwsuur Farrow heeft geïnterviewd. 

 

•De VARAgids organiseert elk jaar de Sonja Barend Award voor het beste tv-interview van het jaar. Vanavond reikt Sonja Barend hem voor de elfde keer uit.

 

•Erik Dijkstra is tafelheer.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.