De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

The Groovy Sound of Music: My Favorite Things - New Cool Collective

05-12-2018
Tijdens de komende feestdagen is natuurlijk ook de moeder aller feelgood films weer een must see: The Sound of Music. Vanwege hun grote culturele, historische en artistiek belang zijn de film en de bijbehorende soundtrack dit jaar opgenomen in de archieven van de Amerikaanse Library of Congress. Vanavond hebben we het over de geweldige muziek. In de jaren '60 kwam er een jazzversie van de soundtrack uit, vanavond doen wij dat nog eens dunnetjes over. The Groovy Sound of Music, de Nederlandse editie. Dat doen we met Sarah-Jane en drie Nederlandse jazzbands.

Animaties gemaakt door VJ Ank1.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes én de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.    

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.