De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-9-2013

24-09-2013

- Wie is de beste leider van ons land geweest? Om die vraag te beantwoorden doet NRC samen met de Universiteit Utrecht onderzoek naar de beste premier. Zaterdag 28 september wordt de strijd beslecht. Aan tafel, Paul t Hart, hoogleraar bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht, en mede-initiatiefnemer van dit onderzoek, Herman Pleij en Koos Postema.

- September loopt ten einde en dus is het weer tijd om hoogtepunten in de literatuur van de afgelopen tijd te bespreken en het boek van de maand te kiezen met ons vaste boekenpanel!

- Ton Kas, acteur van formaat, komt moppentappen. Zijn show 'Eerste Klootviool' is wegens groot succes nog eens 9 keer te zien in verschillende theaters.

- Tafeldame is Claudia de Breij en muziek wordt verzorgd door Kris Berry en Perquisite!
 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.