Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 7-1-2014

7 jan 2014
- 'Vogala' is een app gemaakt door hoogleraar en letterkundige Frits van Oostrom en laat gebruikers horen hoe Middeleeuws Nederlands precies klonk. Zowel hoogleraar van Oostrom als Neerlandicus Herman Pleij komen vanavond langs.

- Hoewel het dit jaar in Nederland nog nauwelijks heeft gevroren, was dat wel anders in 1997. De Elfstedentocht werd toen gehouden, waarvan onlangs nog nooit eerder filmmateriaal is gevonden. Andere Tijden Sport heeft aan hand hiervan een reconstructie gemaakt. Aan tafel om hierover te praten zijn : Tom Egbers, Erik Hulzebosch en Erben Wennemars.

- Ali B komt praten over zijn nieuwe theater-voorstelling 'Ali B Beken(d)t', die momenteel speelt in verschillende Nederlandse theaters. Hierin doet Ali een hoop nieuwe ontboezemingen en leren we hem ng beter kennen.

Verder wordt de muziek vanavond verzorgd door Celine Cairo en is Filemon Wesselink tafelheer!

Populair bij BNNVARA