De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 6-2-2018

06-02-2018
- Advocaat Bénédicte Ficq deed in 2016 aangifte tegen de vier grootste tabaksfabrikanten in Nederland. Vorige week sloot het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis zich aan bij de aangifte. Het Universitair Medisch Centrum Groningen volgde en vandaag werd bekend dat de complete verslavingszorg in Nederland zich ook achter de aangifte schaart. 

- Ons hele seizoen is het oeuvre van Willem Wilmink prominent aanwezig. Stef Bos is groot fan en was daarom in september al te gast. Vanavond is hij er weer en zingt samen met Diggy Dex het lied ‘Signalen'.

- Architect en stedenbouwkundige Winy Maas ken je onder meer van de Markthal in Rotterdam. Hij denkt na over oplossingen voor de steden van de toekomst. Vanavond bespreekt hij ‘The Green Dip’.

Tafelheer is Johnny de Mol.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.