Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending 14-12-2017

14 dec 2017
- Het einde van de #MeToo-onthullingen lijkt nog lang niet in zicht. Vandaag opnieuw een actrice die Harvey Weinstein aan de schandpaal nagelde; Salma Hayek. Kop van het artikel in The New York Times: 'Harvey Weinstein was ook mijn monster'. Ook in de politiek waren er gevolgen dankzij eerder #MeToo-onthullingen; de Republikeinse kandidaat Moore, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik met minderjarige meisjes, verloor zijn senaatszetel in Alabama. Aan tafel: Twan Huys.

- De gelauwerde beroepsfotograaf Pim Ras - vooral bekend om zijn iconische sportfoto's - heeft een nieuw boek uit, getiteld 'Pim Ras Moments'. In het boek is zijn beste werk verzameld. Vanavond is Pim Ras in de uitzending om te praten over zijn boek.

- Het Luxor Theater in Rotterdam bestaat dit jaar 100 jaar. Dit jubileum wordt onder andere gevierd met de jubileumvoorstelling door Waardenberg en De Jong samen met de dames van Toren C. De voorstelling kwam tot stand doordat de directeur van het Luxor Waardenberg en De Jong benaderde; zij stemden in op voorwaarde dat ze wat nieuws konden doen. Ze wilden dan eens met twee vrouwen optreden. Zo zijn ze bij Toren C terecht gekomen.

Angelique Houtveen is vanavond de sidekick van Matthijs en muziek is er van Paul de Munnik. En De Partizanen zijn er!

Populair bij BNNVARA