De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 1-5-2017

01-05-2017

- Een epische bokswedstrijd: Anthony Joshua versloeg zaterdag Wladimir Klitschko in een zinderende match. Aan tafel: Nouchka Fontijn en Erik Dijkstra.

- Het ziekenhuis als DNA-databank voor justitie. Dat is de kern van het wetsvoorstel van demissionair minister Schippers. Privacywaakhonden en advocaten zijn woedend. Jeroen Soeteman, voorzitter van de Vereniging van Strafrechtadvocaten, gaat in discussie met Peter R. de Vries.

- 'De Nico Scheepmaker Beker' wordt jaarlijks uitgereikt aan de auteur van het 'Sportboek van het Jaar'. Dit jaar maken wij de winnaar bekend! Aan tafel de genomineerden: Auke Kok, Mariska Tjoelker, Thijs Zonneveld, Thomas Dekker, Jeroen Siebelink, Lidewey van Noord en Robert Jan van Noort.

- Muziek is er vanavond van Spinvis en tafelheer is Adriaan van Dis.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.