De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-4-2017

24-04-2017
- Het is alweer achttien jaar geleden dat de Coolsingel vol stond met een juichende mensenzee wegens het landskampioenschap. Aan tafel daarom twee generaties: zij die het ooit meemaakten en zij die het hoogstwaarschijnlijk mee gaan maken: Feyenoord kampioen.
- De toekomstgoeroe uit het verleden Chriet Titulaer is dit weekend op 73-jarige leeftijd overleden. Aan tafel: Jim Jansen, hoofdredacteur van New Scientist en Jelle Brandt Corstius.
- De avond voor koning Willem-Alexanders 50ste verjaardag is een interview te zien dat Wilfried de Jong met hem heeft gehad. Samen met Herman Pleij blikken wij vanavond alvast vooruit op dat gesprek.
- Voor de vijfde keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de voorstelling Ella!
- Tim Hofman is vanavond tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.