De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Trump-rapport

11-01-2017
Obama had de laatste woorden van zijn speech nog maar net uitgesproken of het ging alweer over Trump bij de Amerikaanse kranten en nieuwszenders. Een document over samenwerking tussen Rusland en Trump werd onthuld. Dit rapport met belastende informatie over Trump circuleert al een tijd bij journalisten en inlichtingendiensten.

Gisteravond maakte CNN en een aantal krantensites deze informatie bekend. Website Buzzfeed publiceerde het 35 paginas tellende rapport met beweringen. Er zou sprake zijn van samenwerking tussen Trump en de Russische regering. Ook zou Rusland belastende informatie over Trump hebben. Aan tafel: Huib Modderkolk, Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.