De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 30-11-2016

30-11-2016

- Jan Terlouw maakt zich zorgen over de samenleving. Volgens hem is het gebrek aan vertrouwen de oorzaak van de winst van Trump, de Brexit en het populisme dat wereldwijd toeslaat.

- Vandaag in de Volkskrant, allemaal fotos van dieren-trofeen. Het zijn fotos die door allerlei fotografen worden gemaakt, op verschillende plekken van de wereld. Jaarlijks komen er 1 miljoen fotos binnen die geordend worden door n fotoredacteur: Frank Schallmaier.

- Na tien jaar wachten verschijnt er aankomende vrijdag een spiksplinternieuw album van The Rolling Stones: 'Blue & Lonesome'. Aan tafel: fervent Stones en Blues-liefhebber Johan Derksen.

- Muziek is er van De Staat, tafeldame van vanavond is Antoinnette Scheulderman en Nico Dijkshoorn dicht.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.