De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

NS Publieksprijs 2016

23-11-2016
Vanavond werd aan tafel in DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 bekend gemaakt: Hendrik Groen met het boek Pogingen iets van een leven te maken!

De prijs wordt bepaald via stemmen van het publiek. De winnaar mag zich de auteur van het Boek van het Jaar 2016 noemen, krijgt een beeld van Jeroen Henneman, 7.500 euro en een jaar lang gratis reizen met de NS-Business Card. Alle genomineerden zitten aan tafel:

Jelle Brandt Corstius As in tas, Annejet van der Zijl De Amerikaanse prinses, Paulien Cornelisse De verwarde cavia , Griet Op de Beeck Gij nu, Claudia de Breij Neem een geit en Stien en Dien namens Hendrik Groen Pogingen iets van een leven te maken. Naast deze genomineerden schuift ook Hugo Borst aan. Hij is kanshebber met zijn boek 'Ma'.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.