De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Opening van het DWDD Pop-up Museum!

29-01-2015
Eindelijk! Vanavond is de feestelijke opening van ons pop-up museum in het Allard Pierson Museum in het centrum van Amsterdam. We zijn super trots dat wij na muziekconcerten in Paradiso en De Melkweg, colleges in De Gashouder en ons muziekfestival De Wereld Draait Buiten nu ook een heus museum aan ons lijstje mogen toevoegen.
Kunst en cultuur behoren tot de basisingredinten van DWDD, wij vroegen daarom tien van onze vaste gasten om een deel van het Allard Pierson in te richten met werk uit de depots van tien andere, grote musea in Nederland. Het thema is: Verborgen Kunstenaars. Vanavond een groot aantal gastcuratoren aan tafel die na afloop van de uitzending direct naar het Allard Pierson scheuren!

Lees hier alles over het pop-up museum.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.