De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Depot Beeld en Geluid: Rudolf Spoor - 6-10-2014

06-10-2014
 Wij stuurden regisseur Rudolf Spoor, bekend van het huwelijk van Willem-Alexander en Mxima, erop uit om op zoek te gaan naar de grootste schatten in het archief van Beeld en Geluid. Dit is het archief waarin bijna alle produkties van de Publieke Omroep worden opgeslagen: beeld, geluid en decors. Het is n van de grootste audiovisuele archieven van Europa.
Momenteel wordt het toneeldepot in fases leeggehaald en gefotografeerd, zodat er een thematisch online-archief kan worden gevuld. De collectie is normaliter niet te bezichtigen voor het publiek, maar door de fotoshoot staan de deuren voor een beperkte periode wagenwijd open.

De live fotoshoot Topmodellen in Beeld en Geluid is nog tot 24 oktober te bezoeken in instituut Beeld en Geluid in Hilversum.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.