De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Avonturier Freek Vonk 22-09-2014

22-09-2014
Iedereen kent het blad  National Geographic Magazine. Het blad waarin je op avontuur gaat naar de mooiste plekjes van de wereld. 3 oktober komt de junior variant hiervan met een jubileum editie. Freek Vonk is gast hoofredacteur van deze uitgave.

Daarnaast komt hij vertellen over zijn spannende reis naar Sumatra, Borneo en Komodo en de bijzondere wezens die hij weer is tegengekomen. En een klein tipje van de sluier, Freek komt niet alleen...

 Vanaf 10 november is Freek weer terug op televisie met 'Freeks Wilde Wereld', bij de VPRO NPO3!
In het kader van DWDD University, geeft Freek Vonk een college, natuurlijk over gif. Uitzending is 12 december, 20:30, NPO1. De opnames zijn op 30 november, maar de kaartverkoop is nog niet gestart. Houd onze site in de gaten!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.