Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Hele uitzending - 25-10-2013

25 okt 2013
- Groot nieuws voor diabetes type1 patinten: er is een handzame kunstalvleesklier ontwikkeld die ervoor zorgt dat patinten niet langer koolhydraten hoeven tellen of insuline hoeven te spuiten. Aan tafel: Diederik Jekel en uitvinder Robin Koops. Ook in de studio zijn collega's Rob Koebrugge en diabetesverpleegkundige Joost Bonhof.

- Nieuw album van Ilse DeLange: After The Hurricane Greatest Hits & More. Hoe is het met de grand dame van de Nederlandse pop?

In de Week Draait Door:
- Argenis Pieternella. Hij deed mee aan het tv-programma over stotteren, 'Sprakeloos'. Hij was daarom in DWDD te gast. Hij vertelde toen dat hij graag een keer een rol wilde spelen in GTST. Hij werd gevraagd, vandaag waren de opnames en vanavond zit hij bij ons aan tafel om te vertellen hoe het ging!

- Femke Herregraven won de MINI Young Designer Award 2013, een stimuleringsprijs waarmee uitzonderlijk jong talent op het gebied van hedendaags design wordt gewaardeerd.
- Geen Pieter Derks maar moppen van Ton Kas!

- Muziek is er van Laura Jansen en Fit, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Populair bij BNNVARA