De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De ideale leesclub: Adriaan van Dis, Philp Huff en Karin Amatmoekrim - 15-5-2013

15-05-2013

Op 18 mei verandert Amsterdam in de grootste leesclub van Nederland. Literair tijdschrift Das Magazin organiseert die dag dertig gelijktijdige leesclubs, waarin lezers met de auteur over diens boek kunnen praten. Op bijzondere locaties als het Stedelijk Museum en de Melkweg wisselen onder meer Herman Koch, Adriaan van Dis, Peter Buwalda, Tommy Wieringa, Conny Palmen en Herman Brusselmans van gedachten met hun lezers.
We vroegen Adriaan van Dis, Philp Huff en Karin Amatmoekrim naar hun ideale leesclub. Met welke auteur zouden zij een boek willen doornemen, niet gehinderd door praktische bezwaren? Misschien Shakespeare, Beaudelaire of Nietzsche?


Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.