De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Dockwise Vanguard 20-3-2013

20-03-2013
Het nieuwste en grootste schip van Dockwise, de Vanguard, vaart momenteel van Korea naar de Golf van Mexico. Dockwise Vanguard mag zichzelf het grootste zware-laadschip ter wereld noemen. De gloednieuwe oceaanreus uit Breda vervoert de torenhoge romp van het Jack & St. Malo-platform van Okpo in Zuid-Korea naar Ingleside in de Golf van Mexico. Het schip is 275 meter lang en 70 meter breed. Andr Goede is CEO van Dockwise. Ook aan tafel: Econoom Mathijs Bouman. Mathijs geeft regelmatig duiding aan de economisch en financieel bangere tijden waar we sinds de bankencrisis in leven. Daarnaast wil Mathijs ook laten zien dat er reden is om vertrouwen te hebben en zelfs trots te zijn op de Nederlandse economie.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.