De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Vodcast - 15-3-2013

15-03-2013

- Alexander Klpping is maandag 25 februari vertrokken naar San Francisco ter voorbereiding op een nieuwe reeks van 'DWDD University'. Inmiddels is hij weer op Nederlandse bodem met groot nieuws over de populaire berichtenservice Whatsapp. Alexander wist zich vorige week als eerste journalist ooit, met cameraploeg en al, naar binnen te werken.


- Het tv-programma Rambam gaat undercover in de wereld van schimmige ticketverkopers; bedrijven die online concert- en theaterkaarten met veel winst proberen door te verkopen. Aan tafel: Rambam verslaggeefster Linda Hakeboom en de cabaretiers Youp van t Hek en Jochem Myjer die aan het programma meewerkten.


De week:
- Nederlandse zangeres Eva Simons staat in het voorprogramma van Beyonc.


Stand-up comedy van Pieter Derks, muziek is er van The Lumineers, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.