De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 08-01-2015

08-01-2015
Het is de dag na. Na de aanval, die niet alleen Charlie Hebdo raakte, maar ook onze vrijheid, democratie, eigenlijk ons hele wezen in de kern trof. De jacht op de daders is in volle gang, net als de zoektocht naar antwoorden. Wie waren zij, waren het Syrigangers, is Nederland ook een doelwit? En hoe nu verder met scherpe humor en satire? En onze samenleving? Aan tafel terrorisme-expert Beatrice de Graaf, hoofdredacteur Volkskrant Philippe Remarque en Joost Zwagerman, die zich in bijvoorbeeld Hitler in de polder & Vrij van God de stand van religiekritiek onderzocht en Sywert van Lienden. Tafelheer is de in Parijs woonachtige Wilfred de Bruijn.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.