Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Dit is de leukste van week 36

4 sep 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Nomi dinsdag 2 sept. verslaggever Pinkpop L1
De leukste van week 36 werd ingestuurd door Maurits, hij wint het kekke jekkie! Dit is de weekwinnaar: de verslaggever van de Limburgse zender L1 het tijdens een Pinkpop reportage zwaar te verduren:
In de leukste van maandag, de eerste uitzenddag van ons elfde seizoen, heeft Piet Paulusma een verrassende vraag:
Een groot softwarebedrijf schenkt ieder jaar een ton aan een school in Rotterdam. Of ze daar nou zo blij mee moeten zijn, is nog maar de vraag: 
De lolligste van donderdag is een heerlijk flauw beeldgrapje: op een feest is het zo leuk dat sommige mensen hun hoofd verliezen:
Is het nou avocado of advocado? Of mango?
Elke dag kiest de beeldredactie het leukste fragment uit de TV Draait Door. Die zetten we per week bij elkaar. Op het eind van de week kunnen jullie stemmen welke de leukste van de week is. Die tipgever krijgt dat kekke jasje, de andere tipgevers krijgen het shirt. Ook iets leuks gezien op tv of internet? Tip ons .

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!