Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

Stem hier op jouw Oranje-speler van het jaar!

20 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuut
thumb-internationalvhjaar
We organiseren iets nieuws. Nederland kent het nog niet, Duitsland bijvoorbeeld wel; de eindejaarsverkiezing van de International van het Jaar.
Dit jaar, 2018, het jaar van de wederopstanding van Oranje, is misschien wel bij uitstek het jaar om deze traditie ook in ons land te introduceren. Hoe werkt het? Zo’n vijftig voetbaljournalisten hebben ons hun stem gegeven en daar is een top drie uit gekomen. Jij beslist wie er van die drie spelers uiteindelijk de International van 2018 wordt. Uitslag en wie weet prijsuitreiking, in onze laatste week van december.
Het stemmen is gesloten, dank voor je interesse.
In de uitzending gaven Tom Egbers, Erik Dijkstra, Arman Avsaroglu en Jan Joost van Gangelen al hun stem. Bekijk het fragment hier terug.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's