Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Jan Juffermans/Mies Bouwman - Mies. Omzien in verbijstering

26 sep 2011
  •  
leestijd 1 minuten
Mies_boek_03.jpg
Twee weken na de eerste experimentele televisie-uitzending, 60 jaar geleden, verscheen de toen 22 jaar jonge Mies Bouwman voor het eerst op het scherm. TIentallen jaren lang was zij 's avonds en in het weekend de meest geliefde gast in elke huiskamer en groeide zij uit tot het icoon van televisiekijkend Nederland. Haar gulle lach, haar spontane manier van doen en de steeds nieuwe, meestal door haar zelf bedachte televisieprogramma's, spelletjes en interviewformules waren goed voor avondvullend plezier en geanimeerde gesprekken of heftige discussies.Dit boek gaat over Mies. Haar leven, haar werk als presentatrice en tv-persoonlijkheid, haar vaak wonderlijke belevenissen als carrierevrouw en haar dubbelfuncties als echtgenote, zorgzame moeder, huisvrouw en als sprankelend middelpunt van een grote schare vrienden en kennissen.
---------------------------------
Jan Juffermans en Mies Bouwman – Mies. Omzien in verbijstering. ISBN 13: 978940050024. AW Bruna; Het boek komt donderdag 29 september 2001 uit.