Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Feelgood Friday: Video van knuffelende dino's op vliegveld blijkt meesterlijke grap oma

10 jan 2020
  •  
leestijd 1 minuten
dinooooooooooooooo
Twee jaar geleden werden Owen en Ethan verrast toen hun oma hen op het vliegveld van Ontario opwachtte in een dinosauruspak. Toen ze onlangs hoorden dat Oma op kraamvisite zou komen bij hun babybroertje besloten de Canadese jongens om haar terug te pakken. Giechelend en stuiterend in hun Halloween-dinokostuums, wachtten ze haar deze week op bij de arrivals gate van het vliegveld in hun woonplaats Victoria. En wat er toen gebeurde zal je verbazen:
Oma had namelijk haar eigen dinosauruspak in de handbagage verstopt en zich na landing snel verkleed, met hulp van een medewerker. Om vervolgens met een brede dinogrijns en haar enorme reiskoffiemok nog in de hand door de aankomstgate te wandelen. Tot grote hilariteit van alle aanwezigen.

Haar dochter Tabitha was geenszins verbaasd over de paleontologische stunt van haar moeder. Ze vertelde verslaggevers van CTV droogjes: "Die vrouw is gewoon gek."
Videos waarbij opblaasdino's de meest bizarre avonturen beleven gaan met enige regelmaat viraal. In onderstaande video legt Vulture uit hoe deze dino's een ware internethit werden en een van de weinige 'memes' die nooit zijn verzuurd:

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!