Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 38

18 sep 2015
  •  
leestijd 2 minuten
Lucas Hamming Screenshot Clipblog
Jawel, jawel, het is vrijdag en dus staat er weer een verse Clipblog klaar om in het weekend naar te luisteren. Volgende week hebben we de eerste media-uitzending van het seizoen en zal Lucas Hamming zijn eerste huisband-optreden geven! Deze week kwam zijn videoclip uit van het nummer ‘Never Let You Down’. Ook Stromae kwam met een nieuwe clip, waarin hij tegen kanker vecht.
Verder is er een bijzondere onderwaterclip van Naughty Boy feat Beyoncé en Arrow Benjamin en een clip in slow motion van Steve Angello . Ook Ibeyi en Shamir hebben een nieuwe clip uitgebracht.
Volgende week zijn eerste huisband-optreden, nu een nieuwe clip! Check ‘Never Let You Down’ van Lucas Hamming:
Van deze clip krijg je koude rillingen. Stromae strijd in zijn nieuwe clip ‘quand c’est?’ tegen kanker:
Deze mooie clip van Naughty boy feat Beyoncé en Arrow Benjamin met het nummer ‘Runnin’’ speelt zich volledig af onder water:
Een krachtige clip in extreme slow motion is van Steve Angello met het nummer ‘Children Of The Wild’. Een jongen rent in slow motion door een vernietigde wereld. Uiteindelijk zie je dat meer kinderen op de vlucht zijn. De clip zit vol actuele symboliek:
De clip van Ibeyi met het nummer 'Stranger/Lover' is erg bijzonder. Met handen wordt er aan haar gezicht gezeten terwijl ze recht in de camera kijkt. Je moet het gewoon even zien:
Deze nieuwe clip van Shamir, met het nummer ‘In For The Kill’ is weer iets heel anders. Het is een grappige clip waarin Shamir in een soort ruimteschip zit:  

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!