De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Vooravond hele uitzending 26-02-2021

26-02-2021

Nieuw dit seizoen: elke laatste vrijdag van de maand blikken we met onze gasten terug in ‘Wat een maand!’.

  • Radio-dj Angelique Houtveen vraagt zich af wat de break-up tussen Kanye West en Kim Kardashian betekent voor Kanye’s muziek. Slaat hij een totaal nieuwe weg in? Daarnaast vertelt ze over de problemen die ze ervaart met een vader die lijdt aan Alzheimer. 
     
  • Jeroen Pauw gaat een aantal memorabele lijsttrekkersdebatten af en blikt vooruit op de komende verkiezingsstrijd. Ook vertelt hij over zijn sportidool Tiger Woods, die onlangs gewond raakte bij een auto-ongeluk.
     
  • Vandaag kreeg de staat gelijk in de rechtszaak rondom de avondklok. Met rechtbankverslaggever Saskia Belleman kijken we terug op het onstuimige avondklokdossier van deze maand.
     
  • Stamgast Frank Evenblij vertelt over zijn verslaving aan het programma ‘Lange Leve de Liefde’. Daarnaast stelt hij de wanorde bij de corona-callcenters aan de kaak.
     
  • Muziek mag uiteraard niet ontbreken!  Samen met Suzan & Freek luidt Renze februari uit.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.