Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Robert De Niro in serie van David O. Russell

  •  
10-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Robert
Na de films Silver Linings Playbook , American Hustle en Joy zetten David O. Russell en Robert DeNiro hun samenwerking voort op televisie. De Raging Bull-acteur zal samen met Julianne Moore ( The Big Lebowski ) te zien zijn in een nog titelloze dramaserie van de regisseur.
De details zijn schaars, maar Deadline claimt te weten dat het gaat om een politieserie die zich mogelijk afspeelt in de jaren 90. Volgens de geruchten gaat het tevens om iets dat meerdere seizoenen door moeten lopen, hoewel dat niet officieel is bevestigd. Daarbij kregen sommige series – zoals True Detective en The Girlfriend Experience – weliswaar een tweede seizoen, maar dan met een compleet nieuwe cast. Men verwacht dat het project al op korte termijn door een streamingdienst of tv-zender als volledig seizoen besteld zal gaan worden.
Robert DeNiro was de oorspronkelijke vervanger van de overleden James Gandolfini ( The Sopranos ) in The Night Of op HBO, voordat de rol werd overgenomen door John Turturro. Hij en Julianne Moore zijn de volgende speelfilmacteurs die nu de overstap maken naar het kleine scherm. Zo is ook Amy Adams – ooit met DeNiro te zien in American Hustle – voor HBO bezig met de serie Sharp Objects en werken Emma Stone en Jonah Hill momenteel voor Netflix aan het komische drama Maniac.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!