Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
22-09-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Blonde
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Girls at the Back (vrijdag 23/09, Netflix) Komische dramaserie uit Spanje waarin vijf vriendinnen voor hun jaarlijkse vakantie een aantal bucketlist-uitdagingen inplannen, nadat ze ontdekt hebben dat een van hen ernstig ziek is.
Jamtara S02 (vrijdag 23/09, Netflix) Misdaadserie uit India waarin een groepje jongeren een succesvol phising-bedrijf runt. Er treden echter complicaties op als een corrupte politicus ook een aandeel eist en een agent alles wil oprollen.
Athena (vrijdag 23/09, Netflix) Franse misdaadfilm waarin een jongen uit een buitenwijk om het leven komt door vermeend politiegeweld, waarna zijn drie broers betrokken raken bij een keiharde oorlog tegen de politie. Bekijk de trailer.
Lou (vrijdag 23/09, Netflix) Thrillerfilm over een mysterieuze vrouw (Allison Janney) die een teruggetrokken bestaan leidt in de bossen. Ze besluit een vrouw te helpen met het zoeken naar haar verdwenen dochtertje. Bekijk de trailer.
A Jazzman’s Blues (vrijdag 23/09, Netflix) Historische dramafilm van Tyler Perry - die toch meer bekenstaat om zijn komedies – waarin een verboden liefde veertig jaar aan geheimen en leugens onthult in het diepe zuiden van Amerika.
Dynasty S05 (zaterdag 24/09, Netflix) Moderne tv-bewerking van de beroemde soapserie uit de jaren tachtig - over de perikelen van de rijke familie Carrington - afkomstig van de makers van Gossip Girl. Laatste seizoen. Bekijk de trailer.
Fullmetal Alchemist: The Final Alchemy (zaterdag 24/09, Netflix) Laatste deel in de reeks Japanse actiefilms: de reis van de gebroeders Elric komt nu ten einde wanneer ze het opnemen tegen een onaardse kracht die hun land bedreigt.
 
Na het weekend...
A Trip to Infinity (maandag 26/09, Netflix) Documentaire over het begrip ‘oneindigheid’ en de implicaties daarvan voor het universum waarin wij als de mensheid bestaan. Wiskundigen, kosmologen en natuurkundigen geven duiding.
Nick Kroll: Little Big Boy (dinsdag 27/09, Netflix) Eerste Netflix-special van Nick Kroll, die als komiek doorbrak met het sketchprogramma Kroll Show en te horen is in de mede door hemzelf bedachte animatieserie Big Mouth.
Blonde (woensdag 28/09, Netflix) Fictieve biopic van Andrew Dominik ( Chopper ) over het tumultueuze leven van actrice en sekssymbool Marilyn Monroe (Ana de Armas), die op 36-jarige leeftijd is overleden. Bekijk de trailer.
Inside the World’s Toughest Prisons S06 (woensdag 28/09, Netflix) Britse misdaadserie waarin journalisten een experiment uitvoeren: ze laten zich vrijwillig opsluiten in de meest gewelddadige gevangenissen op deze wereld.
Eat the Rich: The GameStop Saga (woensdag 28/09, Netflix) Documentaireserie over de investeerders die tijdens de pandemie geld staken in GameStop, in de hoop de aandelenmarkt te ontwrichten en Wall Street een hak te zetten.
Too Hot to Handle: Brazil S02 (woensdag 28/09, Netflix) Braziliaanse uitvoering van de realityshow waarin knappe mensen bij elkaar op een eiland worden gezet, maar alleen geld winnen als ze daar geen fysiek contact hebben.
Die Kaiserin (donderdag 29/09, Netflix) Historische dramaserie uit Duitsland, over het leven van hertogin Elisabeth (bekend als Sisi) die in Oostenrijk voor opschudding zorgt door haar relatie met keizer Franz. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Moonfall (vrijdag 23/09, Netflix) Rampenfilm van genre-specialist Roland Emmerich, waarin de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan raakt en vervolgens met onze aarde in botsing dreigt te komen. Lees de recensie.
The Dead Don't Die (dinsdag 27/09, Netflix) Komische horrorfilm van Jim Jarmusch, waarin een klein politiekorps (met Bill Murray, die eerder met Jarmusch werkte aan Broken Flowers ) het opneemt tegen zombies.
Nine Days (dinsdag 27/09, Netflix) Fantasyfilm over een man (Winston Duke) die leeft buiten ons bestaan en zielen interviewt om te kijken of ze geschikt zijn om op aarde een fysiek lichaam te betreden. Lees de recensie.
Wonderful and Loved by All (donderdag 29/09, Netflix) Soort van Zweedse variant op Bridget Jones , waarin een wannabe-actrice zonder man door haar leven heen stuntelt. Ook met Nikolaj Coster-Waldau ( Game of Thrones ).
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!