Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
23-02-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
136 keer bekeken
  •  
Harriet
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Who Were We Running From? (vrijdag 24/02, Netflix) Turkse misdaadserie waarin een moeder die een mysterieus verleden verbergt met haar dochter op de vlucht is. Ze leven in hotels en moeten overal op hun hoede zijn.
We Have a Ghost (vrijdag 24/02, Netflix) Komische familiefilm over een jongen die een geest (David Harbour) beroemd maakt via social media, maar daarmee tevens de aandacht trekt van een FBI-agente. Lees de recensie.
Formula 1: Drive to Survive S05 (vrijdag 24/02, Netflix) Documentaireserie over de gang van zaken achter de schermen bij de autosport, met aandacht voor de coureurs en teambazen, en nu ook interviews met Max Verstappen.
 
Na het weekend...
A Whole Lifetime with Jamie Demetriou (dinsdag 28/02, Netflix) Komische special van Jamie Demetriou, waarin de Brit door middel van muziek en sketches de verschillende fasen uit een mensenleven onder de loep neemt.
Too Hot to Handle: Germany (dinsdag 28/02, Netflix) Competitieve realityserie waarin knappe vrijgezellen bij elkaar gestopt worden op een paradijselijk eiland. Hun geldprijs wordt steeds kleiner als ze fysiek contact hebben.
Wrong Side of the Tracks S02 (woensdag 01/03, Netflix) Spaanse dramaserie (ook bekend als Entrevías ) waarin een oude ex-militair genoeg heeft van de criminaliteit in zijn omgeving en besluit het recht in eigen hand te nemen.
Tonight You’re Sleeping with Me (woensdag 01/03, Netflix) Poolse dramafilm over een journaliste die moet kiezen tussen haar saaie maar liefhebbende echtgenoot en een ex-vriend die weer opnieuw in haar leven is gekomen.
Cheat (woensdag 01/03, Netflix) Britse spelshow onder leiding van Danny Dyer, waarin de kandidaten vals moeten spelen om een grote geldprijs in de wacht te slepen, waarbij er maar een regel geldt: zorg dat je niet betrapt wordt.
Sex/Life S02 (donderdag 02/03, Netflix) Erotische dramaserie over een vrouw (Sarah Shahi) die een saai leven leidt met haar man en kinderen en stiekem verlangt naar haar ooit erg wilde bestaan met een ex-vriend. Bekijk de trailer.
De Zaak Menten (donderdag 02/03, Netflix) Waargebeurde dramaserie die zich afspeelt in de jaren zeventig. Journalist Hans Knoop (Guy Clemens) maakt jacht op een kunsthandelaar die fout was in de oorlog. Bekijk de trailer.
L'Affaire Fourniret : Dans la tête de Monique Olivier (donderdag 02/03, Netflix) Docu over de vrouw van de Franse seriemoordenaar Michel Fourniret. Was zij medeplichtig of een onschuldige pion die ook slachtoffer was?
Framed! A Sicilian Murder Mystery S02 (donderdag 02/03, Netflix) Komische serie uit Italië over twee onhandige tv-technici die stuiten op een misdaad en in de problemen komen als ze hun onschuld proberen te bewijzen.
Masameer County (donderdag 02/03, Netflix) Komische animatieserie uit Saudi-Arabië, die zich richt op de veranderingen in het land, een wereldwijde mediaoorlog, een oude strijd tussen stammen en een gezondheidstrend.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
The Gentlemen (vrijdag 24/02, Netflix) Misdaadkomedie van Guy Ritchie (Snatch) over een Amerikaanse drugsbaas (Matthew McConaughey) in Engeland, die op complicaties stuit als hij zijn handel wil verkopen. Bekijk de trailer.
Clerks III (zaterdag 25/02, Netflix) Derde deel in de komische reeks van Kevin Smith, waarin Randal (Jeff Anderson) na een hartaanval besluit dat hij een film wil maken in de winkel waar hij werkt met Dante (Brian O'Halloran).
Harriet (woensdag 01/03, Netflix) Historisch drama van regisseur Kasi Lemmons ( Self Made ), over het leven van Harriet Tubman (Cynthia Erivo) die in de 19e eeuw via een ondergronds netwerk slaven hielp ontsnappen.
Fall (woensdag 01/03, Netflix) Thriller waarin twee jonge vrouwen voor een stunt op social media een tv-toren beklimmen en op 600 meter hoogte vast komen te zitten, zonder bereik op hun telefoons. Bekijk de trailer.
Paradise Highway (woensdag 01/03, Netflix) Misdaadfilm over een trucker (Juliette Binoche) die een jong meisje moet smokkelen om haar broer (Frank Grillo) te redden. Ook Morgan Freeman is te zien. Bekijk de trailer.
Misfit: The Switch (woensdag 01/03, Netflix) Vierde deel in de reeks jeugdfilms van Nederlandse makelij. Tiener Noah (zangeres Stefania Liberakakis) ruilt van identiteit met haar beste vriendin Jessey . Bekijk de trailer.
Into the Deep (woensdag 01/03, Netflix) Thrillerfilm over een jonge vrouw die zich inlaat met een vreemdeling die haar een romantische reis belooft. Ze belandt echter al snel in een web van leugens, bedrog en geweld.
Soof 3 (donderdag 02/03, Netflix) Derde deel in de reeks romkoms rond Soof (Lies Vischedijk), die slecht nieuws krijgt van de dokter, terwijl haar dochter terugkeert uit India met haar eigen grote nieuws. Bekijk de trailer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!