Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
02-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
You S04
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Netflix
Dit weekend...
Class (vrijdag 03/02, Netflix) Indiase remake van het Spaanse tienerdrama Elite. Drie scholieren uit een arme wijk mogen plots naar een exclusieve school, waar geheimen en geruchten leiden tot moord. Lees de recensie.
True Spirit (vrijdag 03/02, Netflix) Biografische film over de Australische tiener Jessica Watson (Teagan Croft), die in 2009 een poging deed om als jongste solo-zeilster een bootreis rond de wereld te maken. Bekijk de trailer.
Infiesto (vrijdag 03/02, Netflix) Spaanse misdaadfilm over twee rechercheurs die in een oud mijndorpje zoeken naar een sinistere kidnapper, terwijl op de achtergrond ook het coronavirus om zich heen grijpt. Lees de recensie.
Vikingulven (vrijdag 03/02, Netflix) Weerwolffilm uit Noorwegen waarin een tiener verhuist naar een afgelegen dorpje, waar ze betrokken raakt bij een mysterie nadat er een leeftijdsgenootje wordt vermoord. Lees de recensie.
Crash Course in Romance (zondag 05/02, Netflix) Romantische serie uit Korea waarin een moeder de harde wereld van het privéonderwijs trotseert terwijl haar dochter in de klas van een beroemde wiskundeleraar probeert te geraken.
 
Na het weekend...
The Exchange (woensdag 08/02, Netflix) Waargebeurde dramaserie uit het Midden-Oosten waarin twee vrouwen zich in de jaren tachtig begeven op de aandelenmarkt van Koeweit en deze corrupte jongensclub flink ontwrichten.
Bill Russell: Legend (woensdag 08/02, Netflix) Documentaire over Bill Russell, de meest bekroonde basketballer uit de geschiedenis van de NBA. Buiten het sportveld heeft hij ook nog een nalatenschap opgebouwd als activist.
You S04 (donderdag 09/02, Netflix) Thriller over de door liefde geobsedeerde moordenaar Joe (Penn Badgley) die inmiddels werkzaam is op een school in Londen waar nog een andere seriemoordenaar actief lijkt. Bekijk de trailer.
The Beauty Queen of Jerusalem (donderdag 09/02, Netflix) Israëlische dramaserie die zich afspeelt in 1919. Rosa trouwt met een man die verliefd is op een andere vrouw en deze keuze heeft impact op haar relatie met haar dochter.
Dear David (donderdag 09/02, Netflix) Romantische coming-of-age-film uit Indonesië over een voorbeeldige scholiere wier leven op zijn kop komt te staan als haar fantasyblog over een jongen waar ze stiekem verliefd op is uitlekt.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Stromboli (vrijdag 03/02, Netflix) Dramafilm naar het boek van Saskia Noort, waarin Sara (Elise Schaap) naar Italië reist en met een lokale goeroe (Christian Hillborg) de demonen uit haar verleden confronteert. Bekijk de trailer.
Bullet Train (zaterdag 04/02, Netflix) Komische actiefilm van de regisseur van Deadpool 2 en Atomic Blonde , waarin meerdere huurmoordenaars (o.a. Brad Pitt) aan boord van een trein zoeken naar een koffertje. Lees de recensie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!