Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Legion: trailer voor derde en laatste seizoen

  •  
09-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Legion S03 poster
In de allerlaatste reeks wordt Harry Lloyd (Game of Thrones) geïntroduceerd als Charles Xavier.
Legion is afkomstig van Noah Hawley, onder meer bekend van het bij ons op Netflix te bekijken Fargo. De serie volgt David Haller (Dan Stevens), een schizofrene man die door zijn waanbeelden en hallucinaties ooit werd opgesloten in een psychiatrische inrichting, maar mogelijk één van de krachtigste mutanten op aarde is. In het derde seizoen van Legion lijkt Haller een soort van cultleider te zijn geworden. Hij schakelt de tijdreizende mutant Switch (Lauren Tsai) in, die hem moet helpen om Syd (Rachel Keller) and Amahl Farouk (Navid Negahban) tegen te houden. In het derde seizoen zal Harry Lloyd (ooit de broer van Daenerys in het eerste seizoen van Game of Thrones) gestalte geven aan Charles Xavier, die we in de trailer al even in de weer zien met de Cerebro-machine uit de X-Men-strips.
Het derde seizoen van Legion gaat op 24 juni van start in Amerika. De voorgaande seizoenen gingen hier telkens vlak na de Amerikaanse première van start op Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!