de Lagarde

Kijktips voor het weekend: You Cannot Hide, Sabrina, Picard, Maltese en meer

  •  
23-01-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
You Cannot Hide
Komende week ook op Netflix: een docu van de makers van Our Planet en een Harlan Coben-verfilming.
Chilling Adventures of Sabrina S03 (vrijdag 24/01, Netflix) Stripverfilming van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) waarin tienerheks Sabrina dit keer haar geliefde Nicholas moet bevrijden uit de hel. Lees de recensie.
The Ranch S04B (vrijdag 24/01, Netflix) Laatste afleveringen van de serie waarin Ashton Kutcher gestalte geeft aan de zoon van een norse rancher (Sam Elliot). Is nu de langstlopende sitcom van Netflix. Bekijk de trailer.
You Cannot Hide (vrijdag 24/01, Netflix) Mexicaanse thrillerserie over een vrouw die aan het drugsverleden van haar man probeert ontsnappen en met haar dochter naar Spanje vlucht, maar ook daar niet veilig blijkt te zijn.
Rise of Empires: Ottoman (vrijdag 24/01, Netflix) Documentaireserie over de epische strijd van de Ottomaanse sultan Mehmet II die Constantinopel probeert te veroveren. Charles Dance is daarbij te horen als voice-over.
The Goop Lab with Gwyneth Paltrow (vrijdag 24/01, Netflix) Realityshow over Goop, het bedrijf van Gwyneth Paltrow, waarin ze psychedelica, energie en andere wellnessthema's onderzoekt. Lees de recensie.
A Sun (vrijdag 24/01, Netflix) Taiwanese dramafilm waarin een familie zich moet verzoenen met het feit dat een van de kinderen in de gevangenis is beland. Dan krijgt het gezin te maken met een nog veel groter drama.
Star Trek: Picard (vrijdag 24/01, Amazon) Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) geniet op het platteland van zijn pensioen, maar wordt gedwongen weer in actie te komen. Ook met Jonathan Frakes als Will Riker. Lees de recensie.
Commissaris Maltese (vrijdag 24/01, NPO Start Plus) Misdaaddrama van de schrijvers van Gomorra, over een Italiaanse agent die in de jaren zeventig de brute moord op een vriend en diens vrouw onderzoekt. Bekijk de trailer.
Chocolate (zaterdag 25/01, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea, waarin een chef-kok en een arts samen maaltijden delen in het verleden en het heden. Ze raken opnieuw bevriend wanneer ze in een hospice gaan werken.
Vir Das: For India (zondag 26/01, Netflix) Na Losing It en Abroad Understanding is dit alweer de derde stand-up special van Vir Das op Netflix. Op geheel eigen wijze viert de komiek de veelbewogen geschiedenis van India.
Omniscient (woensdag 29/01, Netflix) Braziliaanse thrillerserie over een stad waar iedereen in de gaten wordt gehouden door drones. Een techneute probeert haar surveillance te omzeilen om zelf een moord te onderzoeken.
Night on Earth (woensdag 29/01, Netflix) Documentairereeks van de producenten van Our Planet. Met speciale camera's brengt de natuurserie de verborgen nachtlevens van de dieren op onze aarde in beeld. Bekijk de trailer.
Next in Fashion (woensdag 29/01, Netflix) Competitieve realityshow met presentatoren Tan France (Queer Eye) en Alexa Chung. Ze zoeken naar de volgende grote modeontwerper, die een prijs van 250.000 dollar kan winnen.
The Stranger (donderdag 30/01, Netflix) Thrillerserie van de makers van Safe, waarin een vreemdeling (Hannah John-Kamen) intieme (familie)geheimen onthult en daarmee vredige levens in laat storten. Bekijk de trailer.
Ainori Love Wagon: African Journey (donderdag 30/01, Netflix) De opvolger van Love Wagon: Asian Journey, waarin deze keer zes Japanners in een busje door Afrika reizen, in de hoop hun ware liefde te ontmoeten.
What the Love! with Karan Johar (donderdag 30/01, Netflix) Romantische realityshow met Karan Johar. De uit India afkomstige filmmaker helpt zes singles met hun persoonlijke problemen op het gebied van liefde.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!