Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gevoel voor Tumor start 16 december op NPO 3

  •  
07-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Gevoel voor Tumor
De tragikomische serie uit Vlaanderen is momenteel nog enkel te bekijken op NPO Start Plus.
Gevoel voor Tumor volgt Tristan Devriendt (Maarten Nulens), een 25-jarige student geneeskunde wiens leven helemaal op zijn kop komt te staan, wanneer hij te horen krijgt kanker te hebben en plotseling zelf patiënt wordt. Ambitieuze dromen maken zo ineens plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie, en vrienden komen terecht in een verwarrende mix van emoties, met humor en liefde als onverwacht neveneffect. Dirk van Dijck (op Netflix te zien in Eigen Kweek ) geeft in de serie gestalte aan Tristans vader en Els Dottermans (Antonia) is te zien als zijn moeder. Gevoel voor Tumor is gebaseerd op het gelijknamige boek van Leander Verdievel en was dit jaar een enorm succes op de Belgische televisie, waarbij de eerste aflevering ruim een miljoen kijkers trok.
Gevoel voor Tumor start 16 december op NPO 3. In oktober werd de serie op het Prix Festival in Rome nog onderscheiden met de prijs voor beste Europese tv-serie.
https://www.youtube.com/watch?v=BVW2ij8KqxQ https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=4imWBbb-20M
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!