Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chasing Coral, 13th en Knock Down the House gratis te zien

  •  
20-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Knock Down the House
Ook verschillende afleveringen van documentaireseries worden door Netflix nu kosteloos aangeboden.
Om docenten en studenten die hun tijd nu thuis doorbrengen tegemoet te komen, heeft Netflix besloten een aantal documentaires gratis online te zetten. De drie grootste titels zijn 13th, Knock Down the House en Chasing Coral. De documentaire 13th (2016) van Ava DuVernay ( When They See Us ) draait om de geschiedenis van racisme in Amerika. De documentaire Knock Down the House (2019) volgt de grassroots-campagnes van vier vrouwelijke politici die bij de democraten meedoen aan de Amerikaanse midterms. Tot slot kaarten de makers van de docu Chasing Coral (2017) het probleem rond het verbleken van de koraalriffen aan. Verder zijn ook een aantal volledige afleveringen van documentaireseries als onder meer Our Planet , Babies en Explained gratis te zien.
Bekijk de drie avondvullende docu's hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=krfcq5pF8u8 https://www.youtube.com/watch?v=YCSo2hZRcXk&t=562s https://www.youtube.com/watch?v=aGGBGcjdjXA
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!