Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Arrested Development S05B heeft trailer

  •  
01-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arrested Development S05B
Het vijfde seizoen wordt op 15 maart door Netflix hervat. Er zijn nog acht afleveringen te gaan.
In de tweede helft van het vijfde seizoen van Arrested Development moet Buster (Tony Hale uit Veep ) alsnog terechtstaan voor de moord op Lucille 2 (Liza Minnelli). Verder probeert broer Michael (Jason Bateman uit Ozark ) zijn familie te beschermen wanneer de oplichtingspraktijken van George-Michael (Michael Cera) de Bluths in gevaar dreigen te brengen en wordt Tobias (David Cross) een Golden Girl. Arrested Development werd bedacht door Mitchell Hurwitz (The Ellen Show) en regisseur Ron Howard (die ook de voice-over inspreekt) produceert. De komedie ging in 2003 in Amerika van start op zender Fox, dat de serie na het derde seizoen cancelde. De sitcom bouwde vervolgens een 'cult following' op, waarna Netflix een vierde en later ook vijfde seizoen bestelde.
Arrested Development S05B komt 15 maart naar Netflix. De tweede seizoenshelft bestaat uit acht afleveringen. Lees de recensie van de eerste helft van het seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!