In De Grote Generatie Show strijden drie generaties tegen elkaar. Wie weet het meest van de eigen én van de andere generaties?

De Grote Generatieshow - Aflevering 1: Zeg 'ns Aaa

18-04-2020

De ene generatie speelt tot diep in de nacht Counterstrike, de andere kijkt liever een Engelse detective. De dertigplusser wordt elke week bedolven onder een lading nieuwe gadgets, terwijl de tachtigjarige misschien al blij is als hij of zij weet hoe de magnetron werkt. Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Dat is waar het om draait in De Grote Generatieshow. Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze leuke en informatieve spelshow. In drie vakken van drie generaties zitten in totaal honderd mensen. Zij nemen het tegen elkaar op in vier spelrondes. Welke generatie weet het meeste van hun eigen en de andere generaties? Iedere generatie heeft zijn eigen bekende teamcaptain. Voor het 60+ vak is dat de 79-jarige zanger, acteur en cabaretier Gerard Cox. De generatie van 30 tot 60 jaar wordt vertegenwoordigd door cabaretier Richard Groenendijk (47). En de benjamins van de show hebben als teamcaptain presentator en acteur Sahil Amar Aïssa (27). Iedere aflevering staat in het teken van een eigen thema: gezondheid, seks en Liefde, eten en drinken en vakantie en reizen. De eerste aflevering 'Zeg 'ns Aaa' draait om gezondheid en cosmetische ingrepen. Hoe gingen de verschillende generaties bijvoorbeeld om met de sigaret. Vroeger was dat hip en ontspannend, nu verketterd en verguisd. En wat weten de drie generaties van fillers, nieuwe borsten of botox?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.