NPO
Sfeerfoto van Bureau Sport

Bureau Sport

Vanaf 11 augustus vier zondagen rond 23.00u te zien opnpo1

Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 in Cardiff.
Bureau Sport

Algemene Spelvoorwaarden - De Bureau Sport Test

Deze voorwaarden zijn van toepassing op jouw deelname De Bureau Sport Test via second screen. Naast deze Specifieke Spelvoorwaarden gelden tevens de Algemene Voorwaarden Prijsvragen en het Privacy Reglement van BNN-VARA.

• Uitgesloten van deelname zijn personen die bij de opnames van De Bureau Sport Test aanwezig zijn geweest.
• De winnaar dient tenminste 16 jaar of ouder te zijn.
• Je speelt mee door je op live.vara.nl te registreren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Om kans te maken op een prijs in het programma De Bureau Sport Test, moet je 25 meerkeuze beantwoorden. Winnaar is de deelnemer die de hoogste score heeft gehaald bij de meerkeuzevragen. Indien meerdere deelnemers hetzelfde aantal vragen juist hebben beantwoord, wordt de winnaar de deelnemer die de antwoorden het snelst heeft beantwoord.
• De Bureau Sport Test wordt uitgezonden op 29 januari 2016 om 20.30 uur op NPO 3. Het meespelen via second screen kan alleen op diezelfde datum. De winnaar wordt tijdens de uitzending en via live.vara.nl bekend gemaakt.
• De te winnen hoofdprijs bestaat uit een retro Bureau Sport Tas met daarin in twee toegangskaarten voor een mooi sportevenement. Alle belastingen die van toepassing zijn, inclusief kansspelbelasting, zullen worden betaald door BNN-VARA.
• De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar, of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
• Deelname is alleen mogelijk voor personen woonachtig in Nederland. Iedere deelnemer garandeert dat door hem/haar in het kader van de actie op enig moment verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs aan een winnaar vervalt deze.

Voorwaarden 1 januari 2016. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door BNN-VARA worden aangepast. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.