Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA

BNNVARA

Vóór vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan? Of kom naar het BNNVARA Festival!

BNNVARA lidmaatschap

Contact met de afdeling Ledenservice van BNNVARA
Postadres:
Postbus 175, 1200 AD Hilversum

Telefoon: 0900-0123 (geen extra kosten. Op werkdagen, tijdens kantooruren.)

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!

Heb je een vraag over het lidmaatschap? Kijk dan eerst eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

===

Phishing / Verdachte e-mail


Wij krijgen meldingen over e-mails die namens een mailadres van BNNVARA lijken verzonden. Het betreft mails over afvallen, waspoeder of hoorapparaten.
Wij hebben deze mails niet verzonden: Klik niet op links, deel niet uw gegevens, open geen bijlagen en verwijder deze mails! Het betreft namelijk Phishing.
Kijkt u voor meer informatie over hoe u een Phishing-bericht kunt herkennen op de website van ons programma Kassa. Klikt u hier.

Heeft u een mail van ons ontvangen en vertrouwt u het niet? Neemt u dan gerust contact met ons op.

===

BNNVARA Festival 2019
Op 27 oktober van 13.00 tot 20.00 uur organiseren we het eerste BNNVARA Festival op de Westergas in Amsterdam. Deze eerste editie staat de hele dag in het teken van de programma’s die wij als BNNVARA maken. Voor wie? Voor onze BNNVARA-leden en fans van al onze programma’s!
Klik hier voor tickets en meer informatie.
===
BNNVARA - Hoe zit dat?
De programma’s van BNNVARA worden sinds 24 augustus 2017 uitgezonden onder de vlag van het merk BNNVARA. Niet meer in de oude hokjes, maar overal dwars doorheen als één uitgesproken mediamerk. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als #BOOS, DWDD, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Sophie in de Mentale Kreukels, Zembla, 3 op Reis, Pauw en First Dates.

De leden die BNNVARA vertegenwoordigen, werken actief mee aan de koers van de omroep. Sinds 1 september 2018 gebeurt dit vanuit een gezamenlijke Ledenraad BNNVARA. Daardoor kunnen we onze leden nog beter betrekken bij alles wat BNNVARA maakt. De Ledenraad BNNVARA ziet erop toe dat de waarden van BNN en VARA geborgd zijn en blijven binnen BNNVARA. Vertaald naar nu natuurlijk, want stilstaan is geen optie. Nooit geweest ook. De maatschappelijke mediaorganisatie BNNVARA wil een breed publiek informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten. Vanuit onze betrokkenheid en met een positief kritische blik blijven we het publieke debat stimuleren.

Klik hier voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over BNNVARA.
Wat kan ik met mijn BNNVARA-account?
Met jouw BNNVARA-account beheer je je eigen gegevens en voorkeuren. Zo kunnen wij je precies bieden wat jíj interessant vindt. Je kunt meepraten over onze programma’s in de speciale communities. Als BNNVARA-lid kun je met jouw BNNVARA-account bovendien makkelijk zelf je gegevens wijzigen en doe je met je account met één klik mee aan exclusieve BNNVARA-ledenacties. Hoe maak ik het BNNVARA-account aan? Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in of maak een account aan, Om je lidmaatschap te koppelen aan je BNNVARA-account heb je je relatienummer en je postcode nodig. Koppel je account onder ‘Mijn Producten’ en ‘Mijn Lidmaatschappen’.
Hoe kan ik BNNVARA-lid worden?
Jouw steun is heel belangrijk! Dankzij onze leden kunnen we de BNNVARA-programma’s blijven maken. Ben je 16 jaar of ouder, woonachtig in Nederland en wil je BNNVARA steunen? Sluit je nu tot wederopzegging bij ons aan via: lidworden.bnnvara.nl Uiteraard kun je ook contact opnemen met de Publieks- en Ledenservice via telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten)
Wat is mijn relatienummer?
Je relatienummer vind je in de bevestigingsbrief of -mail van je lidmaatschap, in ledennieuwsbrieven die je van ons ontvangt, óf op je bankafschrift bij je jaarlijkse betaling aan ons. Je kunt ook contact opnemen met de Publieks- en Ledenservice via telefoonnummers 0900-0123 (geen extra kosten)
Hoe kan ik meedoen aan ledenacties?
Als BNNVARA-lid profiteer je het hele jaar van exclusieve winacties en ledenvoordelen. Ga naar: leden.bnnvara.nl Nog geen lid? Word hier lid en doe daarna meteen mee!
Hoe kan ik een wijziging doorgeven?
Wil je een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via je BNNVARA-account. Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!
Nog geen account? Maak deze dan aan via mijn.bnnvara.nl Koppel vervolgens je lidmaatschap aan je BNNVARA-account. Koppel je account onder ‘Mijn Producten’ en ‘Mijn Lidmaatschappen’. Hiervoor heb je je relatienummer (te vinden in ledenmails) en je postcode nodig.
Ik ben BNNVARA-lid! Op welke manier moet ik contributie betalen?
Je kunt per automatische incasso en acceptgiro betalen. Wil je de manier van betalen wijzigen? Neem dan contact op met onze Ledenservice via onderstaand contactformulier, óf bel op werkdagen tijdens kantooruren met 0900-0123 (geen extra kosten)
Ik ben BNNVARA-lid geworden! Wanneer betaal ik de contributie?
De betaling van je BNNVARA-contributie vindt plaats voorafgaande aan de ingangsdatum van je lidmaatschap. Als je een automatische machtiging hebt afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de lidmaatschapsperiode het bedrag incasseren van het door jouw opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvang je ongeveer vier weken voor de nieuwe lidmaatschapsperiode.
Hoe kan ik het BNNVARA-lidmaatschap (tijdelijk) stoppen?
Zeker weten? We hebben je steun hard nodig! Zo kunnen we doorgaan met het maken van programma’s als Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, DWDD, Pauw, Klem en Sophie in de Mentale Kreukels. Voor slechts €5,72 steun je ons een heel jaar lang! Echt opzeggen? Dat kan telefonisch via 0900-0123 (geen extra kosten) Het BNNVARA-lidmaatschap is per jaar opzegbaar. Uiterlijk een maand voor het ingaan van de nieuwe lidmaatschapsperiode dient je opzegging bij ons binnen te zijn.
Contact - Contactformulier BNNVARA Lidmaatschap

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Klik dan hier voor het contactformulier.Sfeerbeeld BNNVARA programma's