NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

WAT JE DIT WEEKEND GAAT DOEN? #week31

3 aug 2016
  •  
leestijd 2 minuten
gayprideunicorn
1. FRANK
Een lekker feest hoeft je bankrekening niet te verneuken. Want Frank
En voor de zielige sjaak afhakers: volg ‘omroepbnn’ op Snapchat. Kun je tóch mee genieten. Of nagenieten natuurlijk.
2. AMSTERDAM CANAL PARADE
De Canal Parade: een polonaise van boten vól met glitter- en glamourshit. HMGAAAY. Inderdaad ja! En dat is helemaal prima. Dus bijt door die zure kater heen. Sleep jezelf naar de Prinsen- of Nieuwe Herengracht. Bungel met je poten boven het water. En kijk je ogen uit. Want ja, je gaat je ogen uitkijken.
Meespieken vanaf de BNN-boot? Kan. Moet je wel ‘omroepbnn’ op Snapchat volgen. Doe maar gewoon.
3. SOLAR FESTIVAL
Van DJ Rush tot FeestDJRuud tot De Jeugd van Tegenwoordig. Van camping-noodles tot taaie hotdogstaven. En van waterpistoolgevechten tot schuimfeesten. Tijdens Solar Weekend wordt álles bij elkaar geflikkerd. Logisch om je buddies hier kwijt te raken #keuzestress. Maar hey, heb je tenminste gespreksstof in de tent.
4. SPRINGKUSSENFEST GRONINGEN
Stel je even voor. Een big ass stormbaan vól met springkussens, sweepers, rodeo’s en slides. Beetje zoals Wipe Out, maar dan met dj’s. Is dat geniaal ofwát? En dat allemaal in Groningen bij Springkussenfest. Kun je eindelijk verantwoord op je bek gaan. Zonder te hoeven speuren naar je voortanden. Bespaar je weer wat tandartskosten.