BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

DIT WAS SOLAR WEEKEND 2016

10 aug 2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
baardman
Ja hoor. We zijn weer op Solar. Het eerste weekend van augustus. Het weekend dat niets moet. Alles mag. En een gemiddelde adhd’er zijn medicatie steevast verdubbeld. Solar Weekend is elk jaar weer een gegarandeerd FEEST. Met hoofdletters ja. Mag ik ook klinkers kopen?
Omdat het gewoon TE VEEL is om allemaal neer te tikken. En jij bovendien wat beters te doen hebt (uitbrakken bijvoorbeeld). Hier onze zes highlights van Solar Weekend 2016!

Het openingsritueel

Na kleurenpoeder, fluorverf en waterballonnen met fluorverf was het dit keer de beurt aan waterballonnen met kleurenpoeder. Met één grote teringzooi tot gevolg. Maar dan wel een heerlijke kleurrijke!

De surprise schuimparty

Ja. En dan was daar… de SCHUIMPARTY!! Wie, wacht, wat, waar?! Bij de mannendouches natuurlijk! Direct na het openingsritueel. Douches open, chaos aan en je ogen vol schuim. Maar godallejezus wat was het tof!
schuim

Het waterpistolengevecht

Bella en Nathan hebben er nog steeds een natte string van. Het waterpistolen-gevecht op het strand. De jongens tegen de meisjes. Een klassieke zeiknatte knaller die je NIET hebt mogen missen.
solar

De plee rave

Natuurlijk mag ook de plee rave niet ontbreken in dit rijtje. Deze keer achter de dixies op het festival terrein. Met een - tussen pruttelende toverdranken in - geschifte plaatjesdraaiende professor. Bomen die vol hingen met bellenblaasmachines. En een drummer die live meespeelde en er duidelijk ZIN AN had!  

De crispy chicken met zoete aardappel frietjes

Crispy chicken met pittige saus, knoflooksaus en een shitload aan mega knapperige zoete aardappel patatjes. Zonder twijfel het ALLERGODVERGETENLEKKERSTE eten wat ik óóit op een festival heb mogen nuttigen.
kip

Ruuds afscheid

Geen Solar Weekend zonder FeestDJRuud. Standaard een confetti explosie die je opa niet overleeft. En dit jaar was het ook nog eens zijn laatste Solar. Want Ruud stopt aan het einde van het jaar. Dus was de VageGasten-stage omgetoverd tot één grote opblaasbeesten-arena. En ging het er ook dit jaar ‘gewoon’ SNOEIHARD des Ruuds aan toe! * trekt een confetti sliert uit d’r haar *
ruud
Al dit moois moeten missen? Of nu al genadeloos heimwee? Geniet een klein uurtje snoeifijn na met Bella en Nathan in de video hieronder. 
Tot volgend jaar
Door:  Suzanne

BNN Presents: Solar Weekend 2016

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar