Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Pauw top 5: Wat heeft Trump nu weer uitgespookt?

21 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
trumppauw

Diehard Feyenoord-fans Frans en Gerda

De finale is gestreden. Voor het eerst sinds 1999 is Feyenoord kampioen van de Eredivisie. Maandag werd de verovering uitgebreid gevierd in de binnenstad van Rotterdam. Aan tafel zitten Koos Postema, Lilian Marijnissen, Rutger Castricum en die-hard Feyenoord-supporters Frans en Gerda.

Nieuwe ontwikkelingen rondom borstkanker

Patholoog Jelle Wesseling van het Antonie van Leeuwenhoek-ziekenhuis gaf deze week het startsein voor ‘De Marathon tegen Kanker’ waarin vele Bekende en onbekende Nederlanders zich weer inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. En dat is niet voor niets: want Jelle Wesseling start met een baanbrekend kankeronderzoek naar DCIS, een mogelijk voorstadium van kanker. De verwachting dat dit onderzoek ervoor gaat zorgen dat behandelingen in de toekomst kunnen worden aangepast waardoor bij heel veel vrouwen een borstoperatie of -amputatie kan worden voorkomen. Ook te gast is Ingrid Smits, zij onderging 8 jaar geleden een borstoperatie en reageert op deze nieuwe ontwikkeling.

Charles Groenhuijsen over de schandalen rond Donald Trump

De eerste maanden van de nieuwe man in het Witte Huis gaan niet van een leien dakje. Donald Trump zou geheime informatie hebben gelekt aan Rusland. Oud-Amerikacorrespondent Charles Groenhuijsen vertelt ons er meer over.

OG3NE over hun tijd bij het Songfestival

De finale is gestreden. OG3NE zette Nederland met het nummer Lights and Shadows op de 11e plaats van het Eurovisie Songfestival in Kiev. Een zeer nette prestatie. Cornald Maas en Lisa, Amy en Shelley blikken terug op hun avontuur in Oekraïne.

Xander van der Wulp bespreekt de mislukte eerste formatiepoging

De Tweede Kamer debateerde over de mislukte eerste formatiepoging van het kabinet. Edith Schippers is wederom aangesteld als informateur. Xander van der Wulp blikt terug op deze 63e dag van de formatie.
Meer Pauw? Klik hier.