BNNVARA

STEM. WIJ ZIJN VOOR.

Weet jij nog niet op wie je gaat stemmen? In onze verkiezingen-nieuwsbrief zetten we de komende weken alles over de Tweede Kamerverkiezingen voor je op een rij. Zodat jij weet wat je stem op een bepaalde partij betekent.

Pauw: en dan staat de deurwaarder opeens bij je interview...

5 apr 2016
  •  
leestijd 2 minuten
Pauw martin kok nieuwe site
Het zijn de verrassingen waar niemand op zit te wachten, ex-crimineel of niet. Maar het gebeurde toch echt: Martin Kok werd maandagavond vlák voor de live uitzending van PAUW opgezocht in de studio door... de deurwaarder. 
Martin Kok publiceerde zondag 3 april de uitgelekte verhoren van Willem Holleeder op zijn site Vlinderscrime. De Nederlandse Staat was het hier niet mee eens en achtte de publicatie van deze documenten schadelijk, dus spande een kort geding tegen hem aan. Kok stond hiervoor maandagavond voor de rechtbank in Amsterdam, en schoof daarna samen met Peter R. de Vries aan bij de talkshow van Jeroen Pauw om over de zaak te praten. Vlák voor de opnames zouden beginnen stond de deurwaarder ineens naast Kok in de studio. Het team van Pauw nam het onverwachtse bezoek op:  
Onverwachts bezoek voor Martin Kok Gisteravond kreeg Martin Kok voor de uitzending begon onverwacht bezoek van een gerechtsdeurwaarder. Hij moet de uitgelekte verhoren van Willem Holleeder verwijderen van zijn website Vlinderscrime. Bekijk het hele gesprek met hem en Peter R. de Vries hier terug: http://pauw.vara.nl/media/355473 Posted by Pauw on Monday, April 4, 2016
Gisteravond kreeg Martin Kok voor de uitzending begon onverwacht bezoek van een gerechtsdeurwaarder. Hij moet de uitgelekte verhoren van Willem Holleeder verwijderen van zijn website Vlinderscrime. Bekijk het hele gesprek met hem en Peter R. de Vries hier terug: http://pauw.vara.nl/media/355473
Martin Kok werd aangezegd dat hij de documenten van zijn site moet verwijderen. Doet hij dat niet, dan kost dat hem 5000 euro per uur, tot maximaal 50.000 euro. Nog vrij relaxed, maar met duidelijk de schrik in zijn ogen, vraagt Kok rustig: "Dus vanaf nu 63 euro per minuut?". Tsja, daar zit je dan, in de studio. Terwijl de klok door tikt. Gelukkig nam hij nog wel even de tijd om het onverwachte bezoek met Pauw en de Vries te bespreken in de uitzending: 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar