Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA

BNNVARA

Vóór vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

VOLG ONS

Ook Frank Evenblij zet z'n schoen bij BNNVARA

23 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuut
frank-evenblij-schoen
De tijd van goedgevulde schoentjes bij de haard is weer aangebroken, want Sinterklaas is terug in ons land. Maar je zet natuurlijk niet zomaar een schoen bij de schoorsteen, toch?
Ex-jakhals en fanatiek sportfanaat Frank Evenblij zet een wel heel bijzondere bij zijn schoorsteen, namelijk dé voetbalschoenen van Wesley Sneijder! Het vers gemaaide gras zit er zelfs nog op...
Frank: "Apetrots ben ik op de voetbalschoenen die Wesley Sneijder aan had in de laatste wedstrijd die hij speelde voor het Nederlands Elftal. Deze doe ik nooit meer weg. En het leuke is, over twee jaar past m’n 7-jarige zoontje ze ook!"
Heb jij ook zo'n bijzonder, bíjna ongeloofwaardig verhaal? Zet je schoen bij BNNVARA en deel jouw verhaal. Wie weet win jij een citytrip naar het land van de Goedheiligman (of één van die vijftig chocoladeletters). Daar zeg je geen nee tegen, toch?
Alvast wat meer in de stemming komen voor het feest van Sinterklaas? Frank, Dieuwertje Blok en de énige echte Sinterklaas zien je graag op 27 november bij de opnames van 'Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet!?'