Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

Sahil Amar Aïssa en zijn team van Make Holland Great Again wagen zich aan nieuwe missies om ons land wat mooier te maken. Iedere woensdag om 20:20 op NPO3.

Mannen op de Huishoudbeurs: "De karretjes zijn kut"

3 mrt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
man-huishouding1
De huishoudbeurs, we maakten er al eerder een artikel over. En kunnen er niet over ophouden. Wat een prachtevenement. Dat dachten alle kortpittige kapsels in Nederland ook. En er waren er genoeg die hun mannen mee op sleeptouw namen. Toch een beetje sad.
Wij vroegen ons af wat deze mannen van het evenement vonden. Daarom deden we even een kort interviewrondje. Ze wilden met liefde antwoorden maar dan wel anoniem. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Of ze het écht leuk vonden? Ze doen het vooral voor de vrouwen. Zie hieronder de quotes en geniet:

“Ja. Het is hier een groot kippenhok. Ik zou er alleen niet heengaan maar doe het voor mijn vriendin.” – Grote, kale man die er verdwaald uitziet.

“Ik vind het één van de leukste evenementen van het jaar. De mensen zijn vrolijk en ik ook. Wil je uitleg over je aura waar ik net een foto van heb gemaakt? Kost je wel vijftien euro.” – Oplichtmeneer bij aura-stand.

“Het is hier leuk! Het is een spannende dag. Ik ga zo tijdens een show samen dansen met mijn vrouw. Alleen zou ik niet gaan, ik doe het voor haar.” – Vrolijke meneer in kek danspakje.

“De huishoudbeurs is zeker leuk. We komen al sinds 2004 en raken niet uitgekeken. Vooral de nieuwe dingen zijn interessant. En dan technologie en auto’s. Kleding voor heren is er weinig, dat moet er meer komen. De beurs is vooral vrouwvriendelijk.” – Hindoestaanse groep mannen die er oprecht uitzagen alsof ze de tijd van hun leven hadden.

“Het mooie aan dit evenement is dat je leuke dingen kunt winnen. Ik ga elk jaar met mijn moeder mee. Ik zou niet alleen gaan, ik heb wel belangrijkere dingen te doen namelijk Maar het is zeker een leuk uitje. Maar de karretjes waar iedereen mee loopt zijn kut.” – Hippe jongen van in de twintig die niet mega overtuigend overkwam.

“Het is gezellig. Maar ik zou niet met vrienden gaan. Vandaag ben ik met mijn zussen. Het leukste vind ik het eetgedeelte.” – Goed uitziende guy met heel veel tatoeages.

“Het is superleuk hier. Ik ben de hele dag aan het dansen op de muziek bij deze stand.” – Allerblijste meneer van de hele beurs.

“Ik vind het wel leuk. Maar ik zou er nooit alleen heen gaan. Met mijn vriendin samen is het wel gezellig. Het kutste vind ik al die dingen die je aangesmeerd worden.” - Trendy meneer met zwaar Brabants accent.

Door Maxime