BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Irritante voetbalsituaties die élke vrouw wel herkent

15 jul 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
voetbalEK
“Alwéér voetbal?” “Jammer dat ze hun shirts niet uit mogen doen…” En natuurlijk de klassieker: “wat is buitenspel?” Irritant hè? Voetbal kijken met je hubby.  Laat hem dit EK even weten dat hij dit écht niet meer moet flikken wanneer jij zondag de leeuwinnen naar de overwinning schreeuwt. Pils halen. Dat is wat hij mag doen. 
Juist. Dit EK staat in het teken van de vrouwen. Ze gaan winnen, we voelen het aan alles. En daarom: tips voor je mannetje wanneer hij toch naast je komt zitten op de bank.

We willen 105 minuten rust

Écht superinteressant om te weten dat je BFF Ricardo echt niet zo’n grote heeft als hij beweert. Dat zag je na de training tijdens het douchen. #nohomo En dat hij hem vanaf de schacht heeft gemeten terwijl jullie iets anders afgesproken hadden kan me echt even niet boeien. Je ziet toch dat ik bezig ben? Nu even 105 minuten niet. Nee, ook niet in de rust.

Kont in de corner

Je hebt vast een hele mooie asser. Daarom zijn we misschien zelfs wel op je gevallen. Maar die willen we pas weer zien ná de wedstrijd. Parkeer ‘m tot die tijd maar in de corner.

No fitboys aloud. Wij willen ballen!

Staat je mannetje wéér in de keuken om een vegan-boerenkool-quinoa-schapenplacenta-smoothie te maken. #relatable Wanneer snapt hij het nou? Voetbalvoer begint bij de twee B’s: bier en bitterballen. Of bieterballen ook goed zijn? Kom op zeg, neem jezelf eens serieus. 

De afstandsbediening is lava

Afblijven dus. En niet huilen: ‘Say Yes to the Dress’ wordt echt nog wel herhaald en waarschijnlijk heeft Ludo het weer gedaan. 

We weten dat je écht écht écht wel weet wat buitenspel is

Schattig hoor, dat meepraten. Maar tijdens een penalty roepen dat ze ‘op de flanken moeten spelen’ is niet sexy. En nee, dat is geen buitenspel.

Pils voor je poekie

Wanneer je duifje dorst heeft, heeft ze dorst. En jij bent vast wel zo lief om iets te halen toch?

Geen tietentalk

We willen niet weten wat je van haar Miedema’s vindt. Het zijn topsporters. Het enige compliment over haar lichaam dat we willen horen is dat ze zo’n sterk linkerbeen heeft. 

Seks is voor de derde helft

Al nodig je de liefdesbaby van Johnny Depp en Chris Brown of de hele cast van Magic Mike uit: voetbal gaat voor. Na de wedstrijd is er vast wel het één en ander te vieren/troosten. (Doe ons een lol, roep geen ‘goal’ als je raak schiet) 

Zuigen na het juichen

Oeps. Beetje gejuich hoort erbij toch? Ah joh, wat kleine kruimels op de bank. Dat heb jij zo weer opgeruimd. Dat doe je toch wel even voor ons? 

Oké vooruit, de laatste is voor de ladies

Vergeet het na de wedstrijd niet goed te maken. Als jij je mokkel meer dan twee uur (voor- en nabeschouwing meegeteld) hebt geterroriseerd en hij is nog steeds niet naar Canada geëmigreerd: houd hem dan stevig vast (om hem weer weg te duwen bij de volgende wedstrijd). Fuck Ronaldo, dit is een keeper. 
Disclaimer: geen Terry’s zijn gewond geraakt tijdens het maken van deze gifjes.
Door: Ashley

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar