NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

Hoezéé voor Koning Willy!

27 apr 2016
  •  
leestijd 1 minuten
willy nieuwe pip
Ga je vandaag struinen over een vrijmarkt? Feesten op een festival? Of ga je voor het traditionele koekhappen én zaklopen? Het is weer tijd voor één van de mooiste dagen van het jaar: Koningsdag!
Laten we hopen dat de weergoden gunstig gestemd zijn zodat iedereen een prachtig feestje kan vieren. Willy en de rest van de koninklijke familie zijn vandaag te gast in Zwolle. Daarom hebben we het beste van Willy uit LuckyTV  voor jou op een rijtje gezet!
We beginnen met de doorbraak van Willy ‘Noem Me Bij Me Eigen Naam’, een parodie op het koningslied:
Op Prinsjesdag stond de traditionele rit met de gouden koets op het programma. De Ridderzaal werd na zijn toespraak omgetoverd tot een discotheek:
Tijdens de nucleaire top ontving Willem-Alexander meerdere wereldleiders. Na een dag hard werken had hij voor hun een speciale act geregeld:
Een drankje gaat er altijd wel in bij Prins Pils. Op bezoek bij Vladimir Poetin had de koning zich voorgenomen om niet te drinken, maar dat hield hij niet lang vol:
Als Lex en Max op vakantie zijn willen ze graag lekker ontspannen. Maar is het Nederlandse spul niet beter?
Kun je maar geen genoeg krijgen van Willy? Dan kun je hier alle fragmenten terugkijken!