Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA

BNNVARA

Vóór vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan? Of kom naar het BNNVARA Festival!

'Hallo, met Ryanne van de televisie'

19 jul 2018
  •  
leestijd 1 minuut
Klaslokaal
'Hoe goud zou het zijn om Ryanne van Dorst een eigen programma te geven?' Ik weet niet welke zuiplap met dit idee kwam, maar je verdient een klein lintje. Het doet me pijn als ik bedenk hoeveel briljante ideeën er zijn blijven hangen in de lampen van alle bruine kroegen wereldwijd. Formats en series die daardoor nooit jouw ogen hebben gestreeld. 
Maar het idee om Ryanne met een camera op pad te sturen is dus niet gesneuveld in de soos. En dat is heel leuk. Want nu hebben we Geslacht! Het programma waarin Ryanne op zoek gaat naar de betekenis van gender anno 2017. En fuck, wat zijn we trots op het resultaat.
Wat doe je als de duiven van het dak dwarrelen en de raketijsjes niet aan te slepen zijn? Dan kijk je verfrissende televee voor als die bloedhete zon onder is. En daarom kinders, zenden wij Geslacht! weer uit. Met Snorrella, Chantal Janzen, Patricia Paay, Maxim Hartman en vooral met onze ongepaste ongepolijste eindbazin: Ryanne. 
Omdat 1. Wij er geen genoeg van kunnen krijgen. 2. Alleen mannetjes en vrouwtjes denken nou weleens over mag zijn.  En 3. Kom op, het is 'Ryanne van de televisie.’
Genietse!
Geslacht! - Aflevering 1
Geslacht! (herhaling) elke donderdag 22:05 op NPO 3!
Sfeerbeeld BNNVARA programma's