Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Voor vrijheid, vooruitgang en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

#DITHEBJEGEMIST WEEK 3 | FIRST DATES

9 nov 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Schermafbeelding 2018-11-09 om 09.04.38
#1: Naakt daten
Marieke: ‘’Ik heb hilarische dates gehad, zoals een naaktdate. Op die date gingen we koekhappen.’’ Ja… daar stond barman Victor wel even van te kijken.
  #2: Borsthaar
‘’Heb je veel of weinig borsthaar? Waar stopt het? Zit er ook haar op je rug?’’ Ja… Marieke had heel veel vragen over het borsthaar van Sem. Dus besloot ze zelf maar even een kijkje te nemen.
#3: Als een boer met kiespijn
Wanneer Andries aan Lien vraagt of ze nog wel zin heeft in een man in d’r leven, barst Lien in lachen uit.
Juist ja...
  #4 Sfeerspons
Samira gaat op date met Paul. Op het begin lijkt het allemaal goed te gaan, maar wanneer Paul vertelt dat festivals niet zijn ding zijn, daalt de sfeer tot onder het vriespunt. Voor Samira is het duidelijk: er komt geen tweede date…
Tot groot verdriet van Paul.
#5 Koester je oester
‘’Ik word hélemaal emotioneel!’’ Als Roos ziet dat er oesters op het menu staan begint ze te stuiteren als Bugs Bunny en valt ze bijna van d'r stoel.
#6 De verkeerde afslag  
Voordat Ans naar de deur loopt brengt ze eerst even een bezoek aan de bloemetjes!
#7 ‘’Een blik is genoeg.’’
De zusjes Cindy en Jessica bezoeken samen het First Dates restaurant. Alleen lopen hun dates niet helemaal vlekkeloos en dat laten ze met een blik aan elkaar weten.
Juist ja... tijd voor een tactiekbespreking
  Lisa & Jaimy
En als afsluiter waren daar natuurlijk Lisa en Jaimy. Een date die álles behalve soepel verliep. We vinden het onwijs vervelend dat Lisa zoveel nare reacties hierop heeft gekregen. First Dates is een feelgoodprogramma waarin mensen de dappere keuze maken om op zoek te gaan naar liefde. En die zoektocht is soms een succes en soms niet, dat maakt dit programma juist zo uniek. Maar het is nooit de bedoeling dat een kandidaat een slecht gevoel overhoudt aan de deelname. Daarom hebben we besloten deze aflevering offline te halen.
First Dates NL, elke werkdag om 19:25 op NPO 3!

Meer over dit onderwerp