BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

#DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 5 | FIRST DATES HOTEL

11 mrt 2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
51 keer bekeken
FD Hotel afl5

#1 "Oesters, daar word je toch geil van?"

Met stipt op 1 (en 2) staat toch wel de Rotterdamse Marijn. Van "Oesters, daar word je toch geil van?" tot "Eindelijk een lap vlees in m'n bek douwen. Lekker, lekker." Deze man is op dreef. Gelukkig is zijn date Shannon bekend met dit rauwe Rotterdamse randje. "Joh, ben je altijd al zo geweest?" 

#2 "Je ouders hebben niet stilgezeten!"

Niet alleen het eten, maar ook Shannons thuissituatie blijft niet vrij van Marijns scherpe analyses. Shannon: "We zijn met z'n zessen thuis." Marijn: "Zo, ze hebben niet stilgezeten je ouders!" 

#3 "Ik denk 36" "Ik ben 31..."

Oké, even eerlijk mensen. Waarom flikken we állemaal hetzelfde kutgeintje wanneer iemand je leeftijd vraagt? "Hoe oud ben je?" ..."Hoe oud dénk je dat ik ben?" WAAROM?! Niémand wordt hier gelukkig van. Want wat als je te oud schat? En je raadt het al, dat overkomt Tom. Gelukkig kwam barman Victor to the rescue met een extra vol glas voor de gedupeerde. 

#4 Check, check én check!

Beroepsmilitair Tom heeft nog een hoop punten op zijn bucketlist staan. En laat zijn date Marije nou dezelfde punten op háár lijst hebben staan! Wachten op het ongemakkelijke dagboekkamer momentje? Mooi niet, halverwege de date is het hoge woord er al uit. Er komt een tweede date! 

#5 Santé!

Levensgenieter Mike wordt gekoppeld aan stewardess Joyce. Joyce' hart heeft het flink te verduren gehad. Dus is ze toe aan iemand die 'm komt helen. Daar weet Mike de perfécte oplossing voor!

#6 "Ik heb gewoon gladde schoenen"

Mike is klaar voor zijn date met Joyce! Dolenthousiast struikelt ie - 'door zijn gladde schoenen' - de trap af. Maar hé, "dan is wel meteen het ijs gebroken, en mijn enkels." 

#7 Toetjes, toetjes, toetjes!

Mike en Joyce ontdekken al vrij snel een zéér belangrijke overeenkomst: hun liefde voor toetjes! Mike twijfelt geen moment. "We nemen gewoon een toetje als voor- én nagerecht!" Een schot in haar suikerroos: "Dat heb ik altijd al een keer willen doen!" 

#8 Niet alle dates zijn awkward

Oké, daten kan behoorlijk awkward zijn. Maar sóms, soms klopt het gewoon. Mike en Joyce delen dezelfde passie, hetzelfde verleden, hetzelfde toetje én de hottub! Maarrr, komt er ook een tweede date? 
via GIPHYvia GIPHY
Benieuwd welke rake uitspraken Marijn nog meer uit z'n hoge Rotterdamse hoed tovert? Hoe de tweede date van Tom en Marije gaat? En hoe het avontuur van Joyce en Mike afloopt? Kijk hier de hele aflevering!

First Dates Hotel - Aflevering 5

 First Dates Hotel UK, elke werkdag 19:25 op NPO 3!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar