BNNVARA

wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

#DITHEBJEGEMIST AFLEVERING 4 | FIRST DATES HOTEL

4 mrt 2019
  •  
leestijd 2 minuten
First Dates Hotel - Afl4

#1 Geen betere ijsbreker dan...

Horror liefhebber Michael snapt hoe het werkt. Er bestaat geen betere ijsbreker dan een Amaretto... óff the rocks welteverstaan. Want rocks vertragen de boel alleen maar.

#2 Op één been kan je niet lopen

Vreemde uitspraak eigenlijk. Want een beetje hinkelkoning of -koningin weet dat je er op eentje prrrríma vooruitkomt, Maar goed, elk enigszins kloppend excuus om nog een shotje te nemen is er eentje om te koesteren. 

#3 Vijfvoudig knuffelkoningin Maxine!

De vrolijke vijfvoudig wereldkampioen wakeboarden Maxine maakt een onvergetelijk entree. Nog voordat ze ingecheckt is hangt ze al om Sergio's nek. Zo mogen er wel meer binnenkomen. Kijk, daar houden we van!

#4 En dan... heteroseks!

De laatste gifjes weiden wij met alle liefde aan de goudeerlijke Alita! Waarom? Omdat haar visie op heteroseks er eentje is waar je veel van kan vinden. Maar ze vertelt 'm batshelder. Allereerst: hoe kan je genieten van dat dominante gekrik? "Alleen dat geluid al!"
'Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus'. Een boek dat het in de jaren '90 (of was dat alweer '80?) in de klauwtjes van miljoenen gretige relatierelfecteerders belandde. Ook Alita heeft hier een duidelijke visie op. Zie hier: de mannelijke input in een relatie:
En hier het balans wat Alita in een vrouwenrelatie vindt:
Het zal je daarom ook niets verbazen dat Alita een ' goldstar'  is (een chick die het nog nooit met mannen heeft gedaan). En alhoewel een hoop twitteraars haar visie ietwat intens vinden kan Sebastiaan haar cup of tea príma behagen. 
Goeoeoed... lieve mensen, brak nog even rustig uit van de Carnaval. Succes allemaal deze week. En tot zondag in ons First Dates Hotel!

First Dates Hotel gemist?

 First Dates Hotel UK, elke werkdag 19:25 op NPO 3!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar